Esemény részletek

  • Date:

ELHALASZTVA – Sok szeretettel meghívjuk Önöket – a koronavírus helyzet mindenkor érvényben lévő szabályozásait figyelembe véve – az eredetileg 2020. január 19-re tervezett soron következő nemzetközi konferenciánkra.

A PEIK Zrt. által megrendezésre kerülő konferencia lehetőséget kíván adni a klaszter tagvállalatai, az Egyetem, az egészségipar, valamint más szegmensek szereplőinek találkozására és közös együttműködések kialakítására. Emellett a témakörben jártas előadók, kutatók és szakemberek segítségével kíván rámutatni az egészségipar szerepére és jelentőségére a számunkra komoly jelentőséggel bíró dél-dunántúli Régióban.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezésüket az info@peik.hu címre várjuk.

A szervezett konferencia a klaszter tagvállalatai szempontjából egyrészt egy, atagok számára fontos vizsgálandó terület pontos szakmai megismerését teszi lehetővé, másrészt nemzetközi vonalon erősíti a vállalkozások megjelenését és kapcsolati hálójának bővítését.

A meghívott előadók a választott célterület kiemelkedő szakemberei mind hazai, mind nemzetközi viszonylatban.

Konferenciánk a Pécsi Szalon és a Pécsi Egészségipari Innovációs Központ Zrt. rendezésében video workshop formában kerül megrendezésre.

Az előadók:
Dr. Szemerey Zoltán – megnyitó.
Németh Dávid – Az ötlettől a termékig: az innovációs lánc elemei és szerepük.
Prof. Dr. Bódis József – Az egészségipar helyzete és perspektívái a Dél Dunántúli Régióban.
Prof. Dr. Helyes Zsuzsanna – A Szentágothai János Kutatóközpont regionális szerepe a kutatásban és kutatás fejlesztésben.
Vass Orsolya – A Pécsi Tudományegyetem tudományos kutatási pályázati aktivitása.
Prof. Dr. Hegyesné Vecseri Beáta – Ipar és kutatás kapcsolata a biotechnológiában.

Az eseménynek a Pécsi Szalon rendezvényterme ad helyszínt a Pécs, Széchenyi tér 16. szám alatt.

Categories:

Tags:

Comments are closed